Beeofix fenntartható termékek

Kézzel készített méhviaszkendők az Ön háztartásába

A Beeofix fenntartható méhviaszkendőit kézzel készítik Alsó-Ausztria nyugati részén, Mostviertelben, egy hagyományos osztrák textilgyártó cégnél. A felhasznált anyagmaradványok OKOTEX-100 minősítéssel rendelkeznek és minden darabot egyedivé tesznek. Ezen kívül kizárólag regionális, biominősítéssel rendelkező nyersanyagok kerülnek felhasználásra, mint például a méhviasz és a napraforgóolaj. A bio méhviasz Felső-Ausztriából, a bio napraforgóolaj az alsó-ausztriai Waldviertelből, a feketefenyő gyanta pedig Alsó-Ausztria déli részéből származik.

Beeofix: 4 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A gyártás a zero-waste elv alapján történik, ezért előfordulhat, hogy egyik vagy másik méhviaszkendő kis mértékben eltér a megadott mérettől. A Beeofix azonban garantálja, hogy a megadott méreteknek megfelelő felület megmarad.

A kézi megmunkálás, valamint a természetes és újrahasznosított anyagok felhasználása miatt előfordulhat. hogy a termékek megjelenésében apró egyenetlenségek fedezhetők fel – ezek azonban nincsenek hatással a Beeofix viaszkendők tulajdonságaira.