Biolu "Softness & Scent" ajándékszett

Minden, amire a ruháknak szükségük van

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

Sensitiv Levendula Gyapjú és Finom anyag mosószer
Biolu Narancsvirág folyékony mosószer
Biolu Marseille Citromfű folyékony mosószer
Leírás

Ajándékötletet keres karácsonyra? Ezzel a készlettel egy igazi átfogó csomagot ajándékozhat ruhái számára!
Négy darab, egyenként 1 literes, kifinomult biolù terméket tartalmaz, amelyek higiénikusan tiszta, puha és csodálatos illatú textíliákat biztosítanak - a kellemes frissességérzetért a bőrön!
A szettet egy remek upcycling-termék teszi teljessé: az újrahasznosított szövetdarabokból készült ökológiai táska ajándéktáskaként működik, amelyet aztán sokféleképpen újra felhasználhat, például bevásárlótáskaként.

A szett tartalma:

  • Piros alma folyékony mosószer: Alacsony hőmérsékleten is a szálakig megtisztítja a színes és fehér ruhaneműket, valamint eleven, gyümölcsös illatot kölcsönöz azoknak. Az összetétel nem tartalmaz szilikonokat, optikai világosítókat, enzimeket és paraffinokat, illetve bőrgyógyászatilag tesztelt.
  • Narancsvirág folyékony mosószer: Teljesen foszfát-, parabén- és szintetikus illatanyag-mentes, valamint friss narancsillatú és ragyogóan tiszta fehér és színes ruhákat biztosít. Környezetbarát összetételének köszönhetően biológiailag teljesen lebomlik.
  • Jázmin öblítőszer: Védi a szálakat, kellemesen puhává varázsolja a textíliákat és megkönnyíti a vasalást. A jázmin, rózsa és pézsma összjátéka tartós, egzotikus illatot kölcsönöz a ruhaneműknek.
  • Golgotavirág öblítőszer: Semlegesíti a kellemetlen szagokat, puha szálakat biztosít, és virágos-gyümölcsös illattal borítja be a ruhákat, amely sokáig kitart és kényezteti az érzékeket.

Megjegyzés:

  • Használat előtt figyelmesen olvassa el a címkéket, a használati utasításokat és a termékinformációkat.
  • Az ajándéktáska színe véletlenszerűen kerül kiválasztásra.
Márkák: Biolu

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Biolu "Softness & Scent" ajándékszett