Környezetbarát bambusz termékek a Cheeky Panda márkától

Természetes higiénia az egész családnak

Az innovatív Cheeky Panda fenntarthatóan és lelkiismeretesen forradalmasítja az ökológiai háztartási termékeket. A márka természetes bambuszból, nagyon magas minőségben állít elő műanyagmentes, vegán és állatkísérlet-mentes háztartási, valamint szépségápolási termékeket. A kicsik és nagyok számára egyaránt ideális, környezetbarát és minősített termékekkel a Cheeky Panda aktívan hozzájárul boldog zöld bolygónk védelméhez.

Cheeky Panda: 8 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A változáshoz szükséges inspirációt a Cheeky Panda alapítói saját felelősségtudatuknak köszönhetik, melyet a társadalmi kérdések és a környezetvédelem területén tanúsítanak. 2016-ban született meg az ötlet egy alternatív és tisztán biológiai, bambusz alapú terméksorozat létrehozására.
A bambusz a Föld leggyorsabban növekvő növénye, rengeteg van belőle és összetétele ideálissá teszi a fenntartható feldolgozáshoz. A megújuló energiát használó, egyedülálló termelésnek köszönhetően a Cheeky Panda 100%-ban CO₂-kiegyensúlyozott vállalati státusszal rendelkezik és az FSC, a B-Corporation, a World Land Trust, a Leaping Bunny és a Vegan Society tanúsítványaival is büszkélkedhet.

A Cheeky Panda termékei nem tartalmazzák az alábbiakat:

  • műanyag
  • vegyszerek
  • illatanyagok
  • klóros fehérítőszerek
  • növényvédő szerek és trágyák
  • elszíneződés elleni szerek

A Cheeky Panda minden eladott csomag egy részét az esőerdők védelmére ajánlja fel.