Green Hygiene Környezetbarát higiéniai papír

Természetes és fenntartható mindennapi eszközök otthonába

Az újrahasznosítható papírhulladékból történő erőforrás-kímélő gyártás minőségi kényelemmel kombinálva első osztályú higiéniai termékeket eredményez mindennapos használatra. Az innovatív Green Hygiene márka környezetbarát módon állít elő szokásos árucikkeket – ez azt jelenti, hogy: 100%-ban műanyagmentes, 100%-ban újrahasznosított és 100%-ban CO₂ semleges -, így a világ egy kicsit zöldebbé válik.

Green Hygiene: 2 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A tiszta feldolgozás mellett egyértelműen a klíma- és erdővédelem áll a Green Hygiene ideológiájának középpontjában. A papírgyártás során keletkező CO₂-t a Green Hygiene modern üzemi technológiával, műanyagmentes csomagolással és hatékony szállítási útvonalakkal – a gyártástól a fogyasztóig – akkora mértékben csökkenti, hogy stabilizálódik a CO₂-semleges mérce.
A Huchtemeier Papier GmbH részeként és a fenntartható fejlődés elősegítőjeként a Green Hygiene az ENSZ klímapartnerének is mondhatja magát. Emellett támogatja az „Erdővédelem, Mataven, Kolumbia” projektet, mely a veszélyeztetett ökoszisztémák fenntartható erdőgazdálkodását segíti. Ez a kezdeményezés 1.150.200 hektár trópusi esőerdőt és annak biológiai sokféleségét óvja. Ez magában foglalja az infrastruktúra és szociális szolgáltatások megteremtését az őslakosok számára, az életkörülmények javulását, a gazdasági növekedést és egyben az endemikus növényfajok és erdők védelmét.