Beeta - A cékla ereje

Beeta - A cékla ereje

A cékla elsősorban a téli hónapokban található meg tányérunkon. Ez nem csoda, hiszen a cékla egy tipikus téli zöldség és nagyon egészséges.

A német Beeta cég a cékla természetes tisztítóerejét használta ki. Ez nagyszerű ötlet volt, hiszen a cékla összetevői kiválóan alkalmasak erre a célra.

Történet

A Beeta cég tisztítószereit céklából fejlesztette ki. De mégis hogyan? Nos, a Beeta egy családi vállalkozás. Az alapítónak, Ilona Parschnak, korábban egy épülettakarító cége volt. Sajnos ő azonban allergiás volt a hagyományos, agresszív tisztítószerekre. De ahelyett, hogy cégét gyorsan bezárta és új állás után nézett volna, inkább egy másik megoldást keresett. Így jutott el a céklához, amelyből kifejlesztette tisztítószereit.

Végül Ilona Parsch fia, Thomas Parsch, képzett tudományos mérnökként a rostocki egyetemmel együtt optimalizálta a termékeket.

Miért olyan jó tisztító a cékla

A céklalé nagyon nagy mennyiségben tartalmaz oxálsavat. Ez megtalálható példul a rebarbarában és a sóskában is. Az oxálsav kiváló tisztító hatással bír. Más nyersanyagokkal, mint például organikus savak és növényi tenzidek, kombinálva nagyon hatékony a makacs szennyeződésekkel szemben.

Problémamentes anyagok

A Beeta toxikológiailag teljesen problémamentes, mivel az allergiásan reagáló Ilona Parsch másként nem tudta volna kifejleszteni termékeit, csak a megkérdőjelezhető anyagok kizárásával.

Az összes Beeta termék ezért már elejétől fogva fenntartható elvek szerint lett előállítva. Mára már megtaláltak a megfelelő egyensúlyt, a tökéletes tisztító teljesítménnyel rendelkező, illetve bőr- és környezetbarát termékek csak kiváló minőségű összetevőket tartalmaznak.

Minden Beeta termék

  • ásványolaj eredetű anyag mentes
  • tartósítószer mentes
  • illatanyag mentes
  • színezék mentes
  • állatkísérlet nélkül előállított
  • genetikailag módosított enzim mentes
  • A fenntarthatóság garantált.

A Biolindo az erős Beeta tisztítószerek széles választékát kínálja. A paletta a folyékony mosószerektől a különböző tisztítószereken keresztül a szappanokig mindent tartalmaz. Minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt és erőteljes hatásuknak köszönhetően rendkívül kiadósak.

Fedezze fel a Beeta tisztítókat most