Termékeink

Miért lett egy termék/márka hirtelen drágább?

Mi különböző gyártók különböző termékeit kínáljuk Önöknek. Az összes ár a gyártóval, illetve szállítóval összehangolt. Gyártói árelmekedés esetén, sajnos nekünk is igazodnunk kell az árakhoz.

Mire használhatóó a "Kívánságlistám" pont?

Lehetősége van arra, hogy fiókjában személyes kívánságlistát állítson össze. Ezzel a funkcióval értesíteni vagy emlékeztetni tud bizonyos embereket e-mailben, hogy melyik terméket szeretné megkapni pll. születésnapjára. Ezt a listát bármikor megváltoztathatja vagy törölheti.

A termék design eltér az oldalon lévő fényképtől

Alapvetően igyekszünk az üzletben árult termékeinkről mindig napra kész fényképet készíteni. Néha azonban előfordulhat, hogy a design változásról nem értesítenek minket. Ezért elnézésüket kérjük. 
Ilyen esetben örömmel fogadjuk, ha tájékoztatnak bennünket. Köszönjük!

{} shop_contact_data

Irányelvek a vélemények megírásához

Ön hiányol bizonyos termékeket a választékunkból?

Nagyon örülünk, bármely új termékekkel kapcsolatos javaslatnak, és megpróbáljuk bővíteni a választékot a javasolt termékkel vagy egy másik, hasonló márkával. Kérjük, hívjon bennünket, vagy írjon nekünk e-mailt!

Termékek értékelése

Örülnénk, ha a nálunk vásárolt termékeket értékelné. Ezzel más vásárlóknak és nekünk is értékes segítséget és támogatást adna. Az értékeléshez be kell jelentkeznie weboldalunkra. A megvásárolt termékeket a "Fiókom" részen találja meg. Ott egyszerűen és könnyen értékelheti a termékeket.

Az értékelés csillagokkal történik, az 5 csillag a legjobb értékelést jelenti. Ezen kívül hozzáfűzhet megjegyzést is a termékértékeléshez. Így a többi vásárlónak átfogóbb képe lesz a termékről.

Termékeinkkel kapcsolatban további kérdései vannak?

Mi az Ön számára elérhetőek vagyunk! Hívjon fel minket vagy írjon nekünk e-mailt. Mi állandóan teszteljük termékeinket és megpróbáljuk a lehető legrészletesebb és legjobb információt adni. Szortimentünk igen bőséges, ezért ha az információért közvetlenül a gyártóhoz kell fordulnunk, akkor a válasszal telefonon vagy e-mailben megkeressük Önt!